Úvod » Okresní přebor dospělých - "A" mužstvo » Výsledky utkání

Okresní přebor dospělých - 9. kolo - 18.10.2015 - Plaston Šluknov - Dolní Poustevna 3 : 3 (3 : 2)

publikováno 19.10.2015

Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, soupeře jsme přehrávali, nedovolili jsme mu téměř vůbec nic. Do 30. minuty to bylo naše mužstvo, kdo diktoval tempo hry a kdo byl na hřišti lepším týmem. Od této chvíle jako by jsme spali. Soupeř během 4. minut dokázal, po našich hrubých chybách, vstřelit 3. góly. V penaltovém rozstřelu, kde šlo o zisk dvou bodů, jsme byli přesnější. Při penaltovém rozstřelu vynikl náš brankář Šolín Josef, který dvě penalty bravurně vykryl.

Okresní přebor dospělých pokračoval 9.kolem  v neděli 18.10.2015 od 16,00 hodin. FK Dolní Poustevna hrál, z důvodu nezpůsobilosti hřiště v Lipové, na domácím hřišti s Plaston Šlukno B. Hlavní pořadatel - Učeň Rudolf, vedoucí mužstva - Moravec Břetislav (st.), trenér - Soukup Vladimír, kapitán mužstva - Karpíšek David.

FK Dolní Poustevna nastoupil v sestavě :

Brankář   -   Šolín Josef

Obrana    -   Jemelka Miroslav, Svačina Jan, Soukup Vladimír, Schmalz Matěj,

Záloha     -   Mitternacht Robert,  Karpíšek David, Kern Miroslav, Hejl Adam

Útok        -   Hájek Vilém, Hrdlička David

Náhradníci - Hofman Jiří, Galbavý David, Šafránek Štěpán, Margala Jiří, Tomek Zbyněk

V devátém utkání nového ročníku Okresního přeboru dospělých remizoval  FK Dolní Poustevna na domácím hřišti  s Plaston Šluknov 3 : 3 , první poločas 2 : 3. 

Z důvodu nezpůsobilého hřiště v Lipové se utkání s Plaston Šluknov B hrálo na našem hřišti. Po dobrém začátku a vedení 1 : 0  od 13. minuty po vstřelené brance Hrdličkou Davidem naše mužstvo zcela polevilo a v rozmezí 30. - 34. minuty jsme inkasovali 3 branky. V závěru prvého poločasu se podařilo Vilému Hájkovi snížit na 3 : 2. V druhém poločase se naši hráči snažili utkání zvrátit, ale podařilo se již pouze vyrovnat braankou Hájka Viléma na konečných 3 :  3.

Střídání :

50. minuta Schmaltz Matěj za Tomka Zbyňka, 65.minuta Šafránek Štěpán za Mitternachta Roberta ,   80.minuta Hofman  Jiří za Hrdličku Davida.

Střelci branek za FK Dolní Poustevnu byli : Hájek Vilém (2x), Hrdlička David

Hodnocení vedoucím mužsta : :

Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, soupeře jsme přehrávali, nedovolili jsme mu téměř vůbec nic v 13. minutě přesnou přihrávkou do velkého vápna, našel Hejl Adam Hrdličku Davida, který střelou bez přípravy vstřelil náš vedoucí gól. Do 30. minuty to bylo naše mužstvo, kdo diktoval tempo hry a kdo byl na hřišti lepším týmem. V třicáté minutě po rohovém kopu jsme nechali úplně volného hráče a soupeřovi se podařilo srovnat skóre - hlavou / Vyšohlíd / na 1 : 1 od této chvíle jako by jsme spali. Soupeř během 4. minut dokázal po našich hrubých chybách vstřelit 3. góly. Musím však vyzdvihnout morální vlastnosti týmu, který dokázal do konce prvního poločasu v 44. minutě po nádherné přihrávce Karpíška Davida a nekompromisním voleji Hájka Viléma snížit na 3:2. Do druhého poločasu jsme nastoupili s taktikou hlavně nedostat gól a pokusit se o srovnání skóre a po případě přidat vítězný gól. Vyrovnání přišlo po nařízení trestného kopu za faul na Davida Hrdličku . K trestnému kopu se postavil Hájek Vilém a střelou pod břevno srovnal na konečných 3 : 3. V penaltovém rozstřelu, kde šlo o zisk dvou bodů, jsme byli přesnější a určení hráči / Soukup Vladimír, Kern Miroslav, Mitternacht Robert, Karpíšek David a Šolín Josef/ penalty proměnili. Při penaltovém rozstřelu vynikl náš brankář Šolín Josef, který dvě penalty bravurně vykryl.

Moravec Břetislav st...

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 50752
Dnes: 2
Online: 7

Naši sponzoři a partneři
  • MÚ Dolní Poustevna
  • FAČR
  • Carsten Puhlmann

Aktualita

Okresní přebor Starších přípravek - 9. kolo
Okresní přebor Starších přípravek - 9. kolo – 30.10.2022      

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace