Úvod » Okresní přebor dospělých - "A" mužstvo » Výsledky utkání

Okresní přebor dospělých - 10. kolo - 24.10.2015 - FK Dolní Poustevna - SK Březiny 3 : 0 (1 : 0)

publikováno 25.10.2015

V desátém utkání nového ročníku Okresního přeboru dospělých porazill FK Dolní Poustevna na domácím hřišti SK Březiny 3 : 0 , první poločas 1 : 0. Utkání se hrálo za krásného podzimního počasí od 14,30 hodin. Začátek utkání byl vyrovnaný. V závěru prvního poločasu nás výbornými zákroky podržel brankář Šolín Josef. Dvě branky vstřelil z perfektně provedených trestných kopů Hájek Vilém. Na konečných 3 : 0 zvyšoval Šafránek Štěpán po odražené střele Davida Hrdličky.

Okresní přebor dospělých pokračoval 10.kolem  v sobotu 24.10.2015 od 14,30 hodin. FK Dolní Poustevna hrál na domácím hřišti s SK Březiny.

Vedoucí mužstva - Moravec Břetislav (st.), trenér - Soukup Vladimír, kapitán mužstva - Karpíšek David.

FK Dolní Poustevna nastoupil v sestavě :

Brankář   -   Šolín Josef

Obrana    -   KoleňákPetr, Svačina Jan, Soukup Vladimír, Schmalz Matěj,

Záloha     -   Mitternacht Robert,  Karpíšek David, Kern Miroslav, Hejl Adam

Útok        -   Hájek Vilém, Hrdlička David

Náhradníci - Hofman Jiří, Galbavý David, Šafránek Štěpán, Šanda Marin, Tomek Zbyněk

V desátém utkání nového ročníku Okresního přeboru dospělých porazill  FK Dolní Poustevna na domácím hřišti  SK Březiny 3 : 0 , první poločas 1 : 0. 

Začátek utkání byl vyrovnaný. V 23. minutě byl faulován Hrdlička David a z nařízeného trestného kopu jsme se ujali vedení 1 : 0 po přesné střele Viléma Hájka. V závěru prvního poločasu nás výbornými zákroky podržel brankář Šolín Josef. V druhém poločase naši hráči zpřesnili hru a začali se dostávat do šancí. V 65. minutě održel Soukup Vladimír žlutou kartu. V 66. minutě byl faulován David Karpíšek a následný trestný kop bezpečně proměnil Hájek Vilém. Na konečných 3 : 0  zvyšoval v 87. minutě Šafránek Štěpán po odražené střele Davida Hrdličky.

Střídání : 52. minuta Galbavý Davidj za Koleňáka Petra, 60.minuta Tomek Zbyněk za Schmalze Matěje , 72.minuta Šafránek Štěpán za Mitternachta Roberta

Střelci branek za FK Dolní Poustevnu byli : Hájek Vilém (2x), Šafránek Štěpán

Hodnocení vedoucím mužsta :

 Utkání se hrálo za krásného podzimního počasí od 14,30  hodin. První čtvrthodinu bylo utkání vyrovnané, soupeř svoji agresivní hrou / na hranici únosnosti/ nás dost často nutil k chybám. Dlouho jsme drželi balón u nohy a soupeř důslednou a tvrdou hrou nás připravoval o balóny. Přesto jsme to byli my kdo se ujal vedení 1 : 0  díky rychlé akci v 23 minutě,  Hrdlička David unikal po pravé straně, byl faulován před velkým vápnem a rozhodčí nařídil trestný kop. Exekutorem byl  Hájek Vilém, který přesnou střelou překonal brankáře hostů. Přesto, že jsme se ujali vedení a mohli se uklidnit tak to byl soupeř, který nás přehrával – hlavně ve středu hřiště. V 38 minutě nás skvělým zákrokem  podržel brankář / Šolín Josef /. Byla to snad největší šance soupeře. Přesto, že soupeř třikrát dorážel z bezprostřední blízkosti míč, byl Josef vždy svým pohybem na místě, tam kam míč směřoval. Hlavně díky jemu jsme vyhráli první půli 1 : 0. Do druhé půle jsme nastupovali s vědomím, že musíme zvýšit nasazení a napadání soupeře už v jeho obraném pásmu. Právě proto, že jsme začli hrát agresivněji a hlavně přesněji, jsme se začali dostávat do dalších šancí. Za zmínku stojí akce vedená po pravé straně v 54.minutě / Robertem Mitternachtem /, přesnou přihrávkou vyzval ke skórování Vildu Hájka, bohužel Vilda se ocitl sám před brankářem a šanci neproměnil. Vše si tento hráč vynahradil o chviličku později a to v 66.minutě kdy David Karpíšek při brejkové situaci byl sražen brankářem těsně před velkým vápnem / za tento faul obdržel hostující gólman žlutou kartu / K  trestnému kopu se opět postavil Hájek Vilda a nekompromisním kopem pod víko nedal brankářovi šanci . V 87 minutě dovršil naši výhru na konečných 3 : 0 Šafránek Štěpán, když dorážel míč odražený od tyče směrem ven z brány, tuto gólovou akci vypracoval  David Hrdlička jeho sólový průnik do velkého vápna a následná střela, bohužel orazítkovala tyč, ale následná dorážka Štěpánem už byla přesná a skončila gólem. Všem hráčům bych chtěl poděkovat především za kolektivní výkon a bojovnost . 

Moravec Břetislav  st.

 Trénink A mužstva  28.10.2015 od 16,30 hodin

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 50753
Dnes: 1
Online: 5

Naši sponzoři a partneři
  • MÚ Dolní Poustevna
  • FAČR
  • Carsten Puhlmann

Aktualita

Okresní přebor Starších přípravek - 9. kolo
Okresní přebor Starších přípravek - 9. kolo – 30.10.2022      

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace