Úvod » Okresní přebor dospělých - "A" mužstvo » Výsledky utkání

Okresní přebor dospělých - 12. kolo - 07.11.2015 - FK Dolní Poustevna - SK Verneřice 4 : 3 (2 : 1)

publikováno 07.11.2015 (aktualizováno 09.11.2015)

Utkání se soupeřem, který je na zatím nejslabším mužstvem podzimní části soutěže bylo nečekaně vyrovnané. Domácí ztratili vedení 2 : 0 a hosté z Verneřic dokázali vyrovnat na 2 : 2, domácí se sice dostali znovu do vedení, ale soupeř utkání ještě zdramatizoval a v 85. minutě byl stav 3 : 3. Teprve v 87. minutě rozhodl utkání Šafránek Štěpán, který vstřelil rozhodující čtvrtou branku. Utkání skončilo vítězstvím domácích FK Dolní Poustevna 4 : 3.

Okresní přebor dospělých pokračoval 12.kolem  v sobotu 07.11.2015 od 14,00 hodin. FK Dolní Poustevna hrál na domácím hřišti proti SK Verneřice

Vedoucí mužstva - Moravec Břetislav (st.), trenér - Soukup Vladimír, kapitán mužstva - Karpíšek David.

FK Dolní Poustevna nastoupil v sestavě :

Brankář   -   Šolín Josef

Obrana    -   Galbavý David, Svačina Jan, Soukup Vladimír, Tomek Zbyněk,

Záloha     -   Mitternacht Robert,  Karpíšek David, Kern Miroslav, Hejl Adam

Útok        -   Hájek Vilém, Hrdlička David

Náhradníci : Hofman Jiří, Schmaltz Matěj, Šafránek Štěpán, Šanda Martin,

Ve dvanáctém utkání nového ročníku Okresního přeboru dospělých porazill  FK Dolní Poustevna na  domácím hřišti   SK Verneřice  4 : 3 , první poločas 2 : 1. 

Utkání se soupeřem, který je na zatím nejslabším mužstvem podzimní části soutěže bylo nečekaně vyrovnané. Domácí se ujali vedení brankou Davida Karpíška již ve 4. minutě utkání a po brance Viléma Hájka ve 12. minutě  se zdálo, že utkání bude jednoznačnou záležitostí pro domácí, ale soupeř ve 32. minutě z pokutového kopu snížil na 2 : 1. V druhém poločase hosté v 60. minutě utkání vyrovnali na 2 : 2. Do vedení se domácí dostali v 65. minutě, kdy svoji  druhou brankou v utkání zvýšil na 3 : 2 kapitán mužstva David Karpíšek. Soupeř utkání ještě zdramatizoval a v 85 minutě vyrovnal stav na 3 : 3. Utkání rozhodl střídající hráč, Šafránek Štěpán, který střídal Viléma Hájka a v 87. minutě vstřelil rozhodující čtvrtou branku domácích. Utkání skončilo vítězstvím domácích FK Dolní Poustevna 4 : 3.

Střídání : 48. minuta Schmaltz Matěj střídá Tomka Zbyňka, 62. minuta Šafránek Štěpán střídá Hájka Viléma

Žlluté karty : 66. minuta Mitternacht Robert

Střelci branek za FK Dolní Poustevnu byli :  Karpíšek David - 2x, Hájek Vilém - 1x, Šafránek Štěpán - 1x

Hodnocení utkání vedoucím mužstva :  

Každé utkání není stejné, minulý týden jsme hráli proti soupeři, který svou kvalitou byl určitě na tom lépe než Verneřice. Přesto jsme se snažili tým připravit co nejlépe. Řekli jsme si co budeme hrát proti soupeři, který se nachází na samém dně tabulky okresního přeboru. Bohužel určenou taktiku jsme dokázali dodržovat jen dvacet minut a po neproměnění několika tutovek jsme si nechali soupeřem vnutit hru a hráli jsme ??? / holomajznu/.  Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře, už ve  4. minutě  vyzval Svačina  přesnou přihrávkou Karpíška  ke skórovaní, dostáváme se do vedení 1 : 0.  Běžela 12. minuta, po pravé straně unikl Galbavý a přesnou přihrávkou našel Hájka, který zvýšil na  2 : 0. Dále jsme soupeře přehrávali a dostávali do se vyložených brankových příležitostí. Bohužel jak Karpíšek, tak Hájek nedokázali proměnit šance, které by snad proměnil i žáček mladší přípravky. Proto přišel v 32.  minutě trest, po faulu  Galbavého rozhodčí nařídil pokutový kop, který soupeř, konkrétně Hnízdo, proměnil 2 : 1.  Od této chvíle jsme se začali bát o výsledek, nechali jsme si vnutit hru soupeře prostě jsme začali hrát holomajznu. Druhý poločas se podobal prvnímu, neproměněné šance naších hráčů, a proto přišel trest. V 60. minutě po centru z levé strany hlavou srovnal na 2 : 2 Horejš. Za  pět minut, v 65. minutě jsme vybojovali rohový kop, k exekuci kopu se postavil Hejl, na jeho centr si naběhl Karpíšek a umístěnou hlavičkou nás dostal do vedení 3 : 2. Na našich hráčích byla vidět nervozita a obava o výsledek, po útočné akci soupeře a hrubé chybě našeho gólmana se soupeři Rokosem podařilo opět srovnat skóre na 3 : 3. Jsem strašně rád, že  mužstvo přesto, že se nedařilo podle představ, bojovalo a těsně před koncem utkání po akci  v 87. minutě vedené po levé straně Hejlem, našel tento hráč přesným centrem v pokutovém území Šafránka, který nám zajistil vítězství 3 : 2. Vydřené a utrápené vítězství, jsou prostě zápasy kdy se nedaří tak jak by člověk chtěl a proto patří klukům dík za bojovnost.

Hráči utkání :   Hejl Adam, Šafránek Štěpán a Soukup Vladimír.                                                                               

Tréninky A mužstva  úterý a čtvrtek od 17,30 v městské hale.                                                        

Příští zápas : Staré Křečany – Dolní Poustevna  výkop 13,30 hodin sraz hráčů 12,30 hodin                         

Moravec Břetislav (st.)

 

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 50748
Dnes: 1
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • MÚ Dolní Poustevna
  • FAČR
  • Carsten Puhlmann

Aktualita

Okresní přebor Starších přípravek - 9. kolo
Okresní přebor Starších přípravek - 9. kolo – 30.10.2022      

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace