Úvod » KLUB » Klub informuje

VALNÁ HROMADA FOTBALOVÉHO KLUBU - 18.11.2017

publikováno 24.11.2017

VALNÁ HROMADA FOTBALOVÉHO KLUBU - 2017

 

V sobotu 18. 11. 2017 se konala na Stadionu Fotbalového klubu v Dolní Poustevně od 16.00 hodin Valná hromada Fotbalového klubu Dolní Poustevna.

Valné hromady se zúčastnili hosté – starosta Města Dolní Poustevna Robert Holec a zastupitel, předseda sportovní komise Jan Engler.

Přítomno bylo 45,8% členů FK starších 18 let. Vzhledem k nižší účasti  byla Valná hromada  zahájena, ve smyslu odst. č. 3 / 4 Stanov Fotbalového klubu, po 30 minutách a byla usnášení schopná.

Valnou hromadu zahájil, z pověření výboru FK, předseda FK Břetislav Moravec, přivítal přítomné a seznámil s programem Valné hromady s tím, že pozvánka byla v předstihu umístěna ve skříňkách a na webových stránkách Fotbalového klubu.

Valná hromada projednala zprávu o činnosti Fotbalového klubu od poslední Valné hromady konané v listopadu 2016 – zprávu přednesl předseda FK Břetislav Moravec a doplnili jí trenéři jednotlivých mužstev Petr Sivák, Jan Bareš a Zdeněk Hauser.

Dále Valná hromada projednala a schválila zprávu o hospodaření Fotbalového klubu v roce 2016, Výroční zprávu za rok 2016, zprávu o členské základně, vč. úhrady členských příspěvků a návrh rozpočtu na rok 2018. Předložené zprávy, s kterými seznámil Valnou hromadu člen výboru FK ing. Svoboda, Valná hromada schválila

V následné diskuzi vystoupili :

  • Zdeněk Hauser informoval, že v měsíci červnu proběhnou v Dolní Poustevně 2 turnaje mladší přípravky a turnaj dne 2.6.2018 bude spojen s pořádáním Dětského dne na Stadionu Fotbalového klubu
  • Robert Holec – starosta Města Dolní Poustevna informoval o probíhajících akcích v Dolní Poustevně – úprava parku, přestavba hasičárny, oplocení kolem stadionu a další akce, dále informoval, že je snaha spořádat v Dolní Poustevně závod v náročném běhu s překážkami, který v současné době získává velkou oblibu a této akce se zúčastňuje běžně stovky účastníků V této souvislosti informoval, že by start této akce měl proběhnout na Stadionu Fotbalového klubu a požádal o pomoc při zajištění organizace a průběhu závodu.
  • Ing. Svoboda informoval o 85. výročí založení fotbalu v Dolní Poustevně, které bude v roce 2018, informoval o záměru výboru FK a požádal přítomné o vyhledání a zapůjčení fotografii, které mají vztah k fotbalu v Dolní Poustevně. Předpokládá se konání vzpomínkové akce v sobotu 14.7.2018. Dále připomenul, že v letošním roce to je 65 let kdy se začal budovat současný Fotbalový stadion
  • Petr Sivák upozornil, že konání vzpomínkové akce, vč. pořádání fotbalového turnaje nebo utkání v uvedeném termínu bude velmi obtížné, protože ve stejném termínu se koná několik turnajů v okolních městech
  • Jan Engler ve svém vystoupení vysvětloval problém, který vznikl v souvislosti  s tréninky Softbalového klubu a konáním softbalového utkání na Stadionu Fotbalového klubu. Dále upozornil na to, že v minulosti byla pořádána přátelská fotbalová utkání s mužstvy ze sousedního Německa, která byla oblíbená nejen mezi hráči, ale i diváky a doporučil, aby se v této tradici pokračovalo.
  • Na vystoupení pana Englera k Softbalovému klubu reagovali předseda FK Břetislav Moravec a člen výboru ing. Slavomír Svoboda. Se zdůvodněním Jana Englera nesouhlasí, ve vzájemné diskuzi se vše vysvětlovalo a nakonec došlo k vzájemné dohodě, že se výbory Fotbalového i Softbalového klubu sejdou na společné schůzce, kde se pokusí dohodnout na další případné spolupráci.

Na závěr Valná hromada 100% hlasů schválila návrh usnesení, které přednesl Břetislav  Moravec.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 50756
Dnes: 4
Online: 5

Naši sponzoři a partneři
  • MÚ Dolní Poustevna
  • FAČR
  • Carsten Puhlmann

Aktualita

Okresní přebor Starších přípravek - 9. kolo
Okresní přebor Starších přípravek - 9. kolo – 30.10.2022      

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace