Úvod » KLUB » Klub informuje

Děvčata prvoligových Teplic prověřila naše přípravky - 22.8.2020

publikováno 29.08.2020

Děvčata prvoligových Teplic prověřila naše přípravky

Sobotní dopoledne dne 22.8.2020 se v rámci fotbalového soustředění mladých fotbalistek z Teplic v Dolní Poustevně uskutečnilo přátelské utkání mladších dívek (kategorie U 13 mladší žákyně) FK Teplice se společným týmem mladší a starší přípravky FK Dolní Poustevna. V podstatě se dá říci, že tato vzájemná utkání se stávají v rámci fotbalových soustředění v Dolní Poustevně již tradicí. 

Po dohodě trenérů obou týmů bylo utkání odehráno volnou formou, pro hráče a hráčky místních přípravek na netradičně větší hrací ploše. Hrací doba byla dohodnuta na tři dvacetiminutové  třetiny.

Motto poustevenského týmu pro tento zápas bylo „nemyslete na výsledek a zahrajte si“.  První třetinu jsme odehráli překvapivě dobře, z naší strany byla vidět snaha kombinační hry a střelby, a však střeleckého úspěchu, oproti teplickým děvčatům,  jsme nedosáhly.  Ve druhé třetině se projevila zkušenost teplických děvčat, která vstřelila v rozmezí 5 minut dvě branky a skóre utkání tak navýšila na rozdíl tří branek. Poslední třetina byla bohatá na vstřelené branky. Jednak  děvčata z Teplic navýšili skóre, a též se probudili i naši střelci. Zápas skončil s výsledkem 3 : 8 ve prospěch teplických děvčat.    

Zápas hodnotíme jednoznačně kladně. Naše družstvo odehrálo velmi dobrý zápas, opět nezklamala poustevenská dívčí legie, výborně zachytala Adéla Hauserová (obdržela pochvalu i od trenéra teplického družstva), zápas se též  povedl  Daniele Gregusové a útočné dvojici „NiKa“ (Nina Ungrová, Karolína Hauserová), dobře zahrála i Kačka Růžičková. Z chlapců podali vynikající výkon Tomáš Jírovský, Jenda Koubek a Matyáš Mrkvička. Prostě musíme pochválit všechny hráče a hráčky, kteří se do zápasu zapojili. 

Velkou trenérskou pochvalu si zaslouží  rodiče, babičky, dědové a sourozenci našich hráčů a hráček, kteří zaplnili naší tribunu a po celý zápas aktivně podporovali naše fotbalové naděje.   

 

Mladší/starší přípravka FK Dolní Poustevna – FK Teplice W U 13   3 : 8

- po třetinách (0 : 1, 0 : 2, 3 : 5)

Branky FK Dolní Poustevna : Matyáš Mrkvička, Tomáš Jírovský (2x)

 

Sestava přípravek FK Dolní Poustevna :

Adéla Hauserová -  Daniela Gregusová, Tomáš Jírovský, Jan Koubek, Karolína Hauserová, Nina Ungrová, Matyáš Mrkvička, Jan Salaba, Samuel Bureš, Sebastian Štancl, Kačka Růžičková, Lukáš Šanda, Miroslav Hamák, Vašek Hošic, Kryštof Marek.     

 

Trenéři přípravek Zdeněk Hauser a Robert Holec

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 50733
Dnes: 1
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • MÚ Dolní Poustevna
  • FAČR
  • Carsten Puhlmann

Aktualita

Okresní přebor Starších přípravek - 9. kolo
Okresní přebor Starších přípravek - 9. kolo – 30.10.2022      

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace