Úvod » Okresní přebor dospělých - "A" mužstvo » Výsledky utkání

Okresní přebor dospělých - 11. kolo - 31.10.2015 - SK Mikulášovice - FK Dolní Poustevna 1 : 5 ( 0 : 3)

publikováno 31.10.2015 (aktualizováno 02.11.2015)

Do utkání jsme vstupovali s respektem a vědomím, že hrajeme proti silnému soupeři, který na domácím hřišti v této sezóně ještě neprohrál. Ale k velkému výkonu se rozehráli Karpíšek David a Adam Hejl. Byli to naši hráči, kdo určoval hru a svou aktivitou jsme dostávali domácí do úzkých a pod tlak.

Okresní přebor dospělých pokračoval 11.kolem  v sobotu 31.10.2015 od 14,00 hodin. FK Dolní Poustevna hrál v Mikulášovicích

Vedoucí mužstva - Moravec Břetislav (st.), trenér - Soukup Vladimír, kapitán mužstva - Karpíšek David.

FK Dolní Poustevna nastoupil v sestavě :

Brankář   -   Šolín Josef

Obrana    -   Galbavý David, Svačina Jan, Soukup Vladimír, Tomek Zbyněk,

Záloha     -   Mitternacht Robert,  Karpíšek David, Kern Miroslav, Hejl Adam

Útok        -   Hájek Vilém, Hrdlička David

Náhradníci : Hofman Jiří, Schmaltz Matěj, Šafránek Štěpán, Šanda Martin,

V jedenáctém utkání nového ročníku Okresního přeboru dospělých porazill  FK Dolní Poustevna na  hřišti  soupeře SK Mikulášovice 5 : 1 , první poločas 3 : 0. 

V utkání se silným soupeřem, který na domácím hřišti v této sezóně ještě neprohrál se rozehráli k velkému výkonu Karpíšek David a Adam Hejl. Již v 7. minutě utkání střílí Karpíšek David svojí první branku v tomto utkání po perfektně zahraném rohovém kopu Adamem Hejlem a oba si to v 15. minutě zopakovali a FK Dolní Poustevna zvyšuje vedení v utkání na 2 : 0. Ještě do konce prvního poločasu dovršil Karpíšek David svůj hattrick ve 34.minutě z pokutového kopu nařízeném za faul na Adama Hejla. Také v druhém poločase pokračoval Karpíšek David svým střeleckým koncertem a krátce po zahájení druhého poločasu, ve 47. minutě,  zvýšil naše vedení na 4 : 0. Další naší branku, na 5 : 0, přidal v 74. minutě, po přihrávce Štěpána Šafránka, Hájek Vilém. Soupeř již jen v 88. minutě snižoval na konečných 5 : 1.

Střídání : 84. minuta Šafránek Štěpán střídá Mitternachta Roberta, 86.minuta  Schmatlz Matěj střídá Tomka Zbyňka

Žlluté karty : 58. minuta Hrdlička David, 78.minuta Galbavý David, 84. minuta Šafránek Štěpán, 89. minuta Karpíšek David               

Střelci branek za FK Dolní Poustevnu byli :  Karpíšek David - 4x, Hájek Vilém - 1x

Hodnocení utkání vedoucím mužstva :                       

Do utkání jsme vstupovali s respektem a vědomím, že hrajeme proti mužstvu, které ještě doma neprohrálo. Svými výsledky v odehraných zápasech okresního přeboru bylo mužstvo Mikulášovic favoritem. Naši hráči do utkání vstoupili velmi zodpovědně, důsledným presingem  jsme získávali územní převahu. Byli to naši hráči, kdo určoval hru a svou aktivitou jsme dostávali domácí do úzkých a pod tlak. Běžela   7. minuta utkání soupeř v nouzi zahrál  na rohový kop. Hejl Adam - který se postavil  k rozehrání tohoto kopu našel v pokutovém území přesným centrem Karpíška Davida a ten přesnou hlavičkou poslal naše mužstvo do vedení. Podobná situace se opakovala v 15. minutě opět rozehrání z rohového kopu Hejlem Adamem a Karpíšek David přesně umístěnou hlvičkou dostává naše mužstvo do dvoubrankového vedení. Nepolevili jsme, ovládali jsme střed hřiště a nutili soupeře k chybám, opět to byl Adam Hejl , který  v 34. minutě pronikal do pokutového území kde byl faulován a rozhodčí nařídil pokutový kop. K exekuci kopu se postavil Karpíšek David a suveréně ho proměnil, stav utkání se navýšil na 3 – 0 v náš prospěch. Tento stav jsme udrželi do konce prvního poločasu. Do druhé půle jsme nastupovali s vědomím, že je to naše mužstvo, kdo kdo má navrch. Ovládali jsme střed hřiště a rozehrávky soupeře jsme napadali v prvopočátku, dostávali jsme soupeře pod tlak, který vyústil v daší jeho chyby. Opět to byl Karpíšek David , který krátce po zahájení druhého poločasu naše mužstvo dostal v 47. minutě do vední 4 – 0 . V 74. minutě po přihrávce Šafránka Štěpána, Hájek Vilém vstřelil pátý gól. Soupeři se podařilo dát čestný gól těsně před koncem utkání a to v 88.minutě překonal přesnou střelou k pravé tyči našeho gólmana, Novák Lukáš a stanovil tak konečný výsledek na  5 – 1 pro Dolní Poustevnu.

Hráči utkání -  Karpíšek David  a  Hejl Adam.                                                                               

Dále bych chtěl vyzdvihnout výkon rozhodčích, myslím si, že jsou jedni z nejlepších v okresním přeboru, dokáží si zjednat respekt při řízení utkání, jsou objektivní a utkání řídí s nadhledem a přehledem.

Tréniky A mužstva  úterý a čtvrtek od 17,30 v městské hale.                                                       

Příští zápas : Dolní Poustevna – Verneřice  výkop 14,00 hodin sraz hráčů 13,00 hodin                          

Moravec Břetislav, st.

 

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 50761
Dnes: 0
Online: 7

Naši sponzoři a partneři
  • MÚ Dolní Poustevna
  • FAČR
  • Carsten Puhlmann

Aktualita

Okresní přebor Starších přípravek - 9. kolo
Okresní přebor Starších přípravek - 9. kolo – 30.10.2022      

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace