Úvod » KLUB » Klub informuje

Valná hromada Fotbalového klubu - 21.11.2015

publikováno 21.11.2015 (aktualizováno 23.11.2015)

V sobotu 21.11.2015 se konala, za nevalného zájmu členů FK Dolní Poustevna a jejich příznivců, valná hromada Fotbalového klubu Dolní Poustevna. Valné hromady se nezúčastnil žádný ze sponzorů, ani zástupci Města Dolní Poustevna a OFS Děčín, kteří se omluvili.

Valnou hromadu zahájil sekretář Fotbalového klubu pan Břetislav Moravec st., zhodnotil období od poslední valné hromady, poděkoval trenérům za jejich obětavou práci a ocenil zaujetí i  snahu hráčů všech kategorii, zejména výkony v posledním období a celkové umístění mužstva dospělých v Okresním přeboru překvapilo, je zcela jistě lepší než mohl kdokoliv předpokládat na počátku podzimní sezony. Naši nejmenší v přípravce a starší žáci se snažili dosáhnout co nejlepších výsledků a mnozí z nich jsou příslibem pro budoucnost fotbalu v Dolní Poustevně.

Poděkoval za práci ve výkonném výboru odstupujícím členům výboru, zejména Janu Lokvencovi, který ze zdravotních důvodů již nebude vykonávat funkci předsedy, Daně Vlačihovské, která v minulém období udělala hodně práce pro Fotbalový klub, ať již jde o práci s dorostem nebo zajišťování aktualizace www stránek Fotbalového klubu i Janu Moravcovi. Poděkoval také paní Marii Dulkajové za dlouholetou práci ve Fotbalovém klubu ve funkci hospodáře, s tím že paní Dulkajová bude i nadále pro FK pracovat. Ocenil i pomoc paní Kramerové, pana Pražáka a ing. Svobody v období od poslední valné hromady, zejména paní Kramerová má velkou zásluhu na tom, že se náš klub vyrovnal se všemi úkoly tzv. Fotbalové (r)evoluce. Ve svém hodnocení  pozapoměl pan Moravec pouze na sebe, protože to byl on, kdo celou dobu  zajišťoval většinu rozhodujích činností, aby Fotbalový klub mohl nadále existovat.

Na valné hromadě byly schváleny nové stanovy, vč. změny názvu Fotbalového klubu tak jak to ukládá nový Občanský zákoník. Byla provedena volba nového výkonného výboru a předsedy Fotbalového klubu. Nově zvolený výkonný výbor byl zvolen ve složení Dulkajová Marie, Kramerová Andrea, Moravec Břetislav st.,  Pražák Gerhard a ing. Slavomír Svoboda. Břetislav Moravec st. byl zvolen předsedou Fotbalového klubu.

V závěru valné hromady zhodnotil předseda FK přínos našich sponzorů  pro Fotbalový klub a to ať již jde o příspěvky na činnost, dotace, reklamu apod.. Rozhodujícím sponzorem je Město Dolní Poustevna bez jehož příspěvku by Fotbalový klub nemohl existovat, významným sponzorem v letošním roce je i OFS Děčín, firma IZOPOL, Ústecký kraj, Provod  Ústí n.L., Carsten Puhlmann,  a další.

Po skončení valné hromady se sešel nový výkonný výbor a zvolil paní Andreu Kramerovou do funkce sekretáře a paní Marii Dulkajovou do funkce hospodáře. Současně pověřil předseda FK Břetislav Moravec paní Andreu Kramerovou zastupováním předsedy v případě jeho  dlouhodobé nepřítomnosti.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 50758
Dnes: 2
Online: 4

Naši sponzoři a partneři
  • MÚ Dolní Poustevna
  • FAČR
  • Carsten Puhlmann

Aktualita

Okresní přebor Starších přípravek - 9. kolo
Okresní přebor Starších přípravek - 9. kolo – 30.10.2022      

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace